Acasa » Despre noi

Asociatia Lumea Justitiei s-a nascut din dorinta de a veni in ajutorul justitiabililor si actorilor din sistemul judiciar, prin initiativele pe care le desfasuram in numele Asociatiei. Rolul pe care ni-l asumam este cel a informa si de a avertiza public asupra neregulilor din sistemul judiciar si al initativelor legislative care pot periclita democratia si siguranta cetatenilor romani, din perspectiva garantarii respectarii Drepturilor Omului.

Echipa Asociatiei Lumea Justitiei este formata din jurnalisti cu experienta de peste 15 – 30 ani, cu studii universitare de Jurnalism si Drept, care au reusit prin activitatea lor desfasurata la publicatia Lumea Justitiei (www.luju.ro), sa puna in dezbatere publica problemele din sistemul judiciar, cu scopul de a transparentiza acest domeniu si a-l face mai usor de inteles de catre cetatenii care vin in contact cu Justitia ca serviciu public.

Experienta si pregatirea membrilor Asociatiei constituie un important factor pentru a transpune cat mai eficient in practica obiectivele Asociatiei.

Membri fondatori ai Asociatiei

Presedinte – Razvan SAVALIUC

Vicepresedinte – Elena DUMITRACHE-PETRESCU

Secretar General – George FLORESCU